RELATIES

Relaties op je werk
Heb je een disfunctionele relatie met een collega, leidinggevende of medewerker? Kun je je werk hierdoor niet meer naar behoren uitvoeren en geeft het een gespannen werksfeer? Niet alleen geeft dit stress tijdens het werk, maar het is vaak ook lastig om de problemen thuis te parkeren. Het kan een allesomvattend probleem worden waardoor het werk voor je gevoel een te groot deel uitmaakt van je leven.

Relatie met je partner
Voel je je ontevreden in je huidige relatie of vind je het moeilijk een relatie in stand te houden? Investeer je teveel in een ongezonde relatie? Is er een heftige dynamiek in je relatie, heb je een knipperlichtrelatie of leven jullie samen als ‘broer en zus’ en vraag je je af wat je wil en hoe het verder moet? Ben je single en het alleen zijn beu? Lukt het niet om een fijne relatie met iemand op te bouwen?

Relatie met jezelf
De relatie met jezelf is de basis voor iedere andere relatie. Heb je zelfvertrouwen, kun je je emoties reguleren, sta je in contact met je gevoel en ben je in staat om van daaruit contact te maken met de ander? Bij relatie therapie is het niet perse nodig met z’n tweeën te komen. Ook door aan jezelf te werken kun jij je relatie met een ander verbeteren, of leren gezondere keuzes te maken voor jezelf.

Coachtraject
Tijdens een coachtraject krijg je meer zelfinzicht en wordt steeds duidelijker welke dynamiek jij meebrengt in een relatie. Je leert je gevoel en behoeftes onder woorden te brengen en uit te spreken, grenzen te stellen, en effectief met de emoties en reacties van de ander om te gaan. Je leert anders en gelijkwaardig in de relatie te gaan staan op een manier die respectvol is voor jezelf en voor de ander.

Gezonde Relaties
InVelsenCoaching maakt deel uit van het landelijk netwerk van therapeuten die zijn gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten in een ongezonde relatie, cliënten met relatieverslaving, codependentie, bindingsangst, verlatingsangst en hechtingsproblematiek.
Meer informatie over het onderwerp vind je op Gezonde Relaties of kom langs in mijn praktijk voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking om te overleggen op welke manier je het beste kan worden geholpen.

AANMELDEN
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Irma Noteboom, 06 107 29 567 of info@irmanoteboom.nl
Of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking.

“We zien de dingen niet zoals ze zijn.
We zien de dingen zoals wij zijn.”
Anais Nin

Graag maak ik een afspraak voor een kennismaking

 

Verification