Route naar mijn praktijk

Torenstraat 2, Velsen-Zuid

Mijn praktijk is gevestigd op de benedenverdieping in een sfeervol pand in het oude dorp van Velsen-Zuid. Rolstoeltoegankelijk.

Een monumentaal, autovrij dorpje tussen het Noordzeekanaal en landgoed Beeckesteijn, vlakbij Haarlem. Met de auto zeer goed bereikbaar aan de A9. Om de hoek kun je vrij parkeren. De bushalte is 5 minuten lopen.

Welkom in mijn praktijk.

 

Coaching en therapie Velsen Haarlem

Met de auto

Gebruik de Meervlietstraat 31 in Velsen-Zuid als navigatie.

Zogauw je na de stoplichten het dorp binnenrijdt rijd je na de benzinepomp linksaf. Aan het einde van de straat vind je aan het Noordzeekanaal een parkeerterrein. Hier kun je vrij parkeren.

Wandel dan door het straatje genaamd ‘Kerkplein’, aan het einde vind je direct rechts mijn praktijk. Het is 2 minuten lopen van de parkeerplaats naar mijn praktijk.

Zelfvertrouwen en grenzen stellen

Met het openbaar vervoer

Vanaf Bushalte Parkweg Velsen-Zuid is het 5 minuten lopen naar mijn praktijk.
Hier stopt: Bus R-Net 382 (IJmuiden aan Zee – Amsterdam Sloterdijk)
Bus 74 (Beverwijk – IJmuiden)

Met de fiets

Fiets je via Haarlem-Noord, Santpoort, Driehuis? In Driehuis ga je dan vanaf de rotonde de Driehuizerkerkweg op (de kant van de JanCampert school). Je fietst dan door het bos/Velserbeek (zie foto), uiteindelijk bereik je de fietstunnel, en na de fietstunnel is links het oude dorp.

Je fiets parkeer je het beste aan de zijkant van mijn praktijk, tegen het ijzeren hek bij de tuin. Ga daarvoor het straatje in tussen de kerk en mijn praktijk. Het straatje heet Kerkplein.

Praktijk relatietherapie Haarlem Velsen
Wat is codependentie
Relatieverslaving stoppen
“Twijfel, verwondering en nieuwsgierigheid
is het begin van wijsheid”
Aristoteles