JOUW WAARDEVOLLE TIJD
“Een inspirerende workshop. De hand-out is een cadeautje!
Ik word hier blij van.”
M. Meinema, Haarlem

“Heel verhelderend! Gericht op de persoon en doorvragen. Ben blij hier aan te deelnemen.”
A. Doornbosch, Ursem

“Heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Beste onderdelen: ‘slimme onbewuste’ en ‘wie heeft de regie’. Trainster is helder, rustig, duidelijk. Locatie: Heel goed!
C. Huel, Hoofddorp

“Er is veel ingegaan op de situatie die is aangedragen, dit vond ik van te voren belangrijk. Er is aan de verwachtingen voldaan. Mooie locatie.”
W. Wesseling, IJmuiden

NATUURLIJK LEIDERSCHAP
“Leren tot rust te komen. Zien, horen en voelen, niet jagen.
Tot jezelf komen en weten hoe je dat doet. Zo’n ‘simpele’ wandeling, heel waardevol!!”

“Binnen eigen dynamiek van het werk met stilte de kracht vinden.
Rustiger en beter doordachte beslissingen, uitstellen van oordelen, en verbazing de ruimte geven. Het maakt me completer in mijn bewustwording en daarmee effectiever als persoon en leidinggevende”

“Bewustmaking van de invloed van rust/natuur.
Dit in combinatie met leiderschap.
Mooi! Waardevol!”

“In de natuur groeide het besef dat schoonheid er altijd is & dichtbij/toegankelijk is.
Dank voor de mooie ervaring.”

Regiopolitie Amsterdam / Amstelland

WEERBAARHEID & GRENZEN STELLEN

Training in zijn geheel vond ik compleet, fijn en goed samengesteld. Irma is zeer prettig en duidelijk en ook de locatie was prettig. De hand-out vond ik supergeweldig om in te verwerken en als naslagwerk.
Anoniem 

Ik vond alles in de training heel goed, zelf heb ik het meeste gehad aan de onderwerpen ‘gedachten lezen’ en projectie.  Irma zorgt ervoor dat het ijs snel gebroken is doordat ze zelf ook haar gedachten deelt, ik vond dat heel goed. Ik heb veel aan de training gehad en de hand-out is handig om er af en toe weer bij te pakken. Ik zou na ongeveer 4 maanden met de groep wel een evaluatie willen om me scherp te houden.
Anoniem

De onderdelen waar ik zelf het meest aan heb gehad: In en uit de trance; stil staan bij mezelf en naar mijn volwassen deel te komen.
Ook de oefening met de subpersonen; primaire en verstoten ik en mijn detached houding… het op een andere manier bezig zijn met mijn ontwikkeling. Ik vond Irma als trainster zeer goed, ook omdat ze zichzelf in de groep kwetsbaar opstelt.
G.V. te Heemstede