Welkom, mijn naam is Irma Noteboom.
Je kunt bij mij terecht voor levensloopvragen en werkgerelateerde onderwerpen.

Graag geef ik je tijdens een coachtraject inzicht in jouw functioneren, zodat je weer keuzemogelijkheden kunt zien en een volgende stap kan maken, dichter bij jouw doel.

Mijn sterke kant is dat ik je vanuit een ander perspectief naar je situatie kan laten kijken. Dat doe ik onder andere door naar je te luisteren, het stellen van de juiste vragen, en het geven van inzicht en informatie. Indien nodig maak ik gebruik van diverse methodes en therapieën, zoals: Rationeel Emotieve Therapie, NLP, biografisch werken, Transactionele Analyse, geleide meditatie en visualisatie, mindfulness, Value Based Transformation, systeemopstellingen, kernkwadranten, het ‘hier-en-nu’ en meer.

Door middel van scholingen, cursussen en workshops blijf ik mijzelf ontwikkelen om vervolgens mijn klanten op professionele wijze te coachen. Regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie houden mij scherp in mijn vakgebied.

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Zonder jouw toestemming bespreek ik niets met derden.

Wil je weten of coaching iets voor jou kan betekenen?
Tijdens Coffee-met-Coach© kun je met mij kennismaken, of maak een aparte afspraak indien jou dat beter uit komt. Uiteraard gratis en vrijblijvend.

Hartelijke groet, Irma Noteboom
Relevante opleidingen en werkervaring

4a zwart wit

“We zien de dingen niet zoals ze zijn.
We zien de dingen zoals wij zijn.”
Anais Nin

Informed Consent
InVelsenCoaching is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (ViV) en daarmee gehouden aan de ViV-praktijkcode en ethische code. De ViV is als enige beroepsvereniging ISO-gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg. U dient voor behandeling/therapie/coachtraject een informed consent (coachovereenkomst) te ondertekenen.

Heeft u een klacht en komen wij er samen niet uit dan kunt u een klacht indienen bij de ViV.

Uitgebreid profiel (LinkedIn)

VIV Algemene Voorwaarden

ViV ethische code, praktijkcode en klachtenreglement

Links

logoKIWAtxt